Icardi u januaru dolazi u Real. Evo koliko će zarađivati

Džeko ostaje bez glavnog rivala za titulu najboljeg strijelca

19.12.2023. 18:27
  • Podijeli:
mauro icardi reuters-6581c3a13c931.webp Foto: Reuters

Radio Marca donosi senzacionalnu vijest.

Tvrdi da je napadač Galatasaraya Mauro Icardi (30) jako blizu dolaska u Real u januaru. Bivšeg napadača Intera i PSG-a i prije se povezivalo s Realom, no sad je priča puno ozbiljnija.

Argentinac bi u januaru prešao u Real, a godišnje bi zarađivao osam miliona eura plus bonuse.

Icardi je ove sezone u turskom prvenstvu zabio 12 golova i upisao pet asistencija. U Ligi prvaka zabio je protiv Manchester Uniteda, kao i protiv Bayerna, iako je Galatasaray ispao u grupnoj fazi, no kao treći će nastaviti na proljeće u Evropa ligi. Transfermarkt je Argentinca procijenio na 20 miliona eura. 
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()