Ibrahimović: Pep me upozorio na Ferrari, znate šta sam onda napravio?

Švedski napadač otvorio dušu kod Piersa Morgana

03.10.2023. 10:11
  • Podijeli:
ibrahimovic - reuters-63fc819a1645c.webp Foto: Reuters

Zlatan Ibrahimović je dao prvi veliki intervju nakon što se početkom juna ove godine odlučio penzionisati. Legendarni Šveđanin je s 41 godinom na leđima odlučio završiti nogometnu karijeru, a o svemu što je tokom nje postigao govorio je kod Piersa Morgana.

Cijeli intervju bit će objavljen u sljedećim danima, a zasad su na Twitteru dostupni samo neki detalji razgovora švedskog nogometaša i slavnog voditelja.

Drugi viralni trenutak iz dosad objavljenih dijelova intervjua jest Ibrahimovićev prvi sastanak s Pepom Guardiolom. Ibrahimović je u svojoj autobiografiji sebe nazvao Ferrarijem, a Guardiola ga je "vozio kao Fiat". Nakon što mu je Morgan na to ukazao, Ibrahimović je ispričao anegdotu.

"Moj prvi sastanak s Guardiolom je izgledao tako da me upozorio: 'Zapamti, igrači ovdje ne dolaze u Ferrarijima.' Znate što sam ja napravio? Dovezao sam svoj je**** Ferrari", prepričao je Ibrahimović.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()