Huseinbašić: Jedva čekam utakmice, nadam se da ću opravdati očekivanja

Prvi utisci su stvarno fenomenalni i nadam se da ću opravdati očekivanja. Učinit ću sve da na terenu pokažem da sam pojačanje za ovaj tim.

19.03.2024. 09:21
  • Podijeli:
denis huseinbasic ns bih-65f9473e42c9d.webp Foto: NS BiH

Prvi put poziv u „A“ reprezentaciju Bosne i Hercegovine dobio je Denis Huseinbašić, koji je nedavno promijenio sportsko državljanstvo i stekao pravo nastupa za naš nacionalni tim.

Ovaj igrač sredine terena njemačkog Kölna prenosi prve utiske po dolasku na okupljanje Zmajeva:

“Sve je odlično, momci su me prihvatili na najbolji način. Osjećam se super i sretan sam što sam tu. I moji roditelji su veoma ponosni što ću da nastupam za Bosnu i Hercegovinu. Prvi utisci su stvarno fenomenalni i nadam se da ću opravdati očekivanja. Učinit ću sve da na terenu pokažem da sam pojačanje za ovaj tim.”

Huseinbašić je zadovoljan svojom kondicijom:

“Dolazim u odličnoj formi na ovo okupljanje. Igram standardno za svoj tim i maksimalno sam spreman. Jedva čekam utakmice i nadam se da ćemo ostvariti željene rezultate i plasirati se na veliko takmičenje.”

Denis Huseinbašić vjeruje da naš tim može napraviti veliki rezultat:

“Mnogo bi nam značilo da ostvarimo taj uspjeh i vjerujem da imamo ogromne šanse za plasman na EURO. Ukrajina je kvalitetna ekipa, ali igramo na našem terenu i zajedno uz podršku navijača možemo ostvariti uspjeh.”

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()