Hrvat razveselio mališana: Prvi se zaustavio i pokazao veliko srce

Naime, londonski je klub objavio simpatičnu snimku na Instagramu na kojoj se može vidjeti kako je Vatreni razveselio mališana koji navija za Spurse

06.09.2023. 11:05
  • Podijeli:
Ivan Perisic_Goran Stanzl_Pixsell-1663844645016.webp Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

S prvim danom septembra završio je ljetni prijelazni rok u Ligama petice, a na žalost Hajdukovih navijača Ivan Perišić je ostao u Tottenhamu.

Vatreni je velika želja splitskog kluba, no bilo je posve jasno da se puno toga mora poklopiti da već ovog ljeta osvane u bijelom dresu i pomogne Bijelima u lovu na šampionsku titulu. Ugovor sa Spursima vrijedi mu do ljeta iduće godine, no veliki je problem njegova visoka plata koja iznosi 6 miliona eura godišnje.

Ako bi uspio postići dogovor s predsjednikom Danielom Levyjem oko iznosa koji bi mu Tottenham isplatio za sporazumni raskid ugovora, Perišić bi dobio slobodne papire i na Poljudu bi ga dočekali raširenih ruku.

Na to će navijači morati pričekati još neko vrijeme, Perišić nije u prvim planovima trenera Anglea Postecoglua, no zato dobiva sve veću minutažu ulaskom s klupe. Pokazao je da se na njega itekako može računati, upisao je i prvu asistenciju, ali i osvojio srca navijača Tottenhama.

Naime, londonski je klub objavio simpatičnu snimku na Instagramu na kojoj se može vidjeti kako je Vatreni razveselio mališana koji navija za Spurse.

Prvi se zaustavio, razmijenio koju riječ s dječakom, a uskoro su se pojavili ostali prvotimci i fotografirali s njim. Bila je to prekrasna uspomena za dječaka koju ću vjerojatno pamtiti do kraja života.

Popularni Perija se trenutno nalazi s hrvatskom nogometnom reprezentacijom, koja se sprema za ogled protiv Latvije na Rujevici u sklopu kvalifikacija za Euro 2024.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()