Hit igrač WWin lige danas ide na operaciju, dugo će pamtiti meč protiv Željezničara

Vidić je utakmicu napustio zbog povrede, a pretrage su pokazale da je sjajni napadač slomio ključnu kost zbog čega će danas biti podvrgnut operaciji

09.04.2024. 13:06
  • Podijeli:
Dejan Vidić_foto_FK Sloga Meridian-6613b105b9dbc.webp Foto: FK Sloga Meridian

Napadač Sloge Meridian Dejan Vidić doživio je veliku nesreću na jučerašnjoj utakmici protiv Željezničara.

Vidić je utakmicu napustio zbog povrede, a pretrage su pokazale da je sjajni napadač slomio ključnu kost zbog čega će danas biti podvrgnut operaciji.

Nije poznato koliko će Vidiću trebati za oporavak, ali sigurno je da će propustiti nekoliko sljedećih utakmica svog tima.

Za Dejana Vidića je jučerašnji meč protiv Željezničara (0:3) bio posebno nesretan, jer je krajem prvog poluvremena promašio jedanaesterac kojim je mogao dovesti Slogu u vodstvo.

Da je pogodio, Vidić bi se izjednačio sa Bilbijom na prvom mjestu liste strijelaca WWin lige. Bilbija ima 17, dok je Vidić ostao na 16 postignutih golova čime je svakako ponio titulu hit igrača sezone u bh. prvenstvu.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()