Henry birao između Modrića i De Bruynea, odgovorio je kao "iz topa"

Ovo svakako ne treba da čudi, s obzirom da je Henry i ranije hvalio Belgijanca

15.12.2023. 22:53
  • Podijeli:
Thierry Henry_foto_TW-63be7fa7d2baf.webp Foto: Twitter

Legendarni francuski nogometaš Thierry Henry u razgovoru za Prime birao je igrače s kojima bi radije igrao, a neki odgovori bili su veoma zanimljivi.

Popularni Tity između "pravog" Ronalda i Cristiana Ronalda, odabrao je Brazilca, a između Erlinga Haalanda i Waynea Rooneyja, prednost je dao legendarnom Nizozemcu.

Konačno, na red je došlo i pitanje Luka Modrić ili Kevin De Bruyne?

Henry tu nije imao dilemu i kao iz topa je poručio "KDB".

Ovo svakako ne treba da čudi, s obzirom da je Henry i ranije hvalio Belgijanca.

"Mislim da je on najpametniji igrač kojeg sam vidio u životu. To je jednostavno bez premca, kako on razmišlja. Budući da sam ga viđao šest godina u reprezentaciji Belgije, volim ga malo više, jer sam vidio stvari koje je radio na treninzima i utakmicama. On je nevjerovatan. Njegov mozak je sa druge planete", poručio je Henry svojevremeno.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()