Hasan uživa na Oktoberfestu, snimljen kako nazdrava sa zvijezdom Bayerna

Bivši direktor Bavarskog diva ostao u dobrim odnosima s klubom

18.09.2023. 20:20
  • Podijeli:
hasan kimmich bild-650891b26d9e8.webp Foto: Stephan Kürthy / Bild

Nogometaš Bayerna Joshua Kimmich (28) snimljen je na minhenskom Oktoberfestu u društvu bivšeg sportskog direktora Bavarca Hasana Salihamidžića, a njihova fotografija iznenadila je njemačku javnost.

Bild je uhvatio Kimmicha u nedelju naveče dok je nazdravljao sa popularnim Bracom. Kimmich je uživao u krigli piva, dok je Salihamidžić u ruci imao kriglu za vino.

Hasan i dalje ima dobre odnose sa mnogim igračima u klubu skoro četiri mjeseca nakon otkaza u Bayernu, a dokaz je i fotografija sa Kimmichom.

Za razliku od slučaja bivšeg izvršnog direktora Olivera Kahna (53), Bayern i Salihamidžić su se na kraju prošle sezone rastali u dobrim odnosima.

Posjeta Oktoberfestu sa Kimmichom još jednom potvrđuje netaknut i prijateljski odnos koji bivši sportski direktor ima sa nogometašima Bayerna koji u srijedu igraju meč Lige prvaka protiv Manchester Uniteda.

Oktoberfest obično privuče oko šest miliona posjetilaca svake godine na prepuna festivalska mjesta u glavnom gradu Bavarske. No, festival se nije održao 2020. i 2021. godine jer su se vlasti borile s nepredvidivim razvojem koronavirusa što je razočaralo mnoge Bavarce, ali i turiste.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()