Gvardiol ruši svjetski rekord

Reprezentativac Hrvatske pojačat će Manchester City

26.07.2023. 10:00
  • Podijeli:
Joško Gvardiol_Profimedia-64b847be5dfa7.webp Foto: Profimedia

Njemački Bild objavio je da će Joško Gvardiol ovog ljeta potpisati za Manchester City. "Klubovi su jako blizu dogovora i do dogovora će sigurno doći", tvrde Nijemci.

"City trenutno nudi 90 miliona eura plus neke prilično nerealne bonuse. Leipzig ne pristaje na manje od 100 miliona eura, ali će na kraju Gvardiol sigurno završiti u Cityju ovog ljeta", piše Bild.

Njemački list otkriva i što se događalo prije tri godine kad je Leipzig dovodio Gvardiola.

"Čelnici Leipziga su tokom završnih pregovora s Dinamom doznali da je riječ o jako posebnom braniču. "Dobit ćete strašnog igrača koji će vrijediti 100 miliona eura", rekli su im čelnici Dinama. I bili su u pravu. Sad će Gvardiol postati najskuplji defanzivac u historiji i srušiti rekord Harryja Maguirea (87 miliona eura)."

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()