Glavobolja za Barbareza, povrijedio se Sead Kolašinac

Kolašinac se požalio na povredu, pa ga je trener Đan Pjero Gasperini zamijenio Skavolinijem

23.05.2024. 11:49
  • Podijeli:
sead_kolasinac - reuters-1667370091639.webp Foto: Reuters

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac bio je jedan od najboljih igrača u prvom poluvremenu finala Evropske lige, ali je igru morao napustiti nakon samo 45 minuta.

Kolašinac se požalio na povredu, pa ga je trener Đan Pjero Gasperini zamijenio Skavolinijem.

Ovo je i glavobolja za selektora fudbalske reprezentacije BiH Sergeja Barbareza, koji sada vrlo vjerovatno neće moći računati na jednog od najiskusnijih igrača među "Zmajevima".

Ostaje da vidimo da li će biti spreman za prijateljske utakmice se Engleskom i Italijom. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()