Evo što je ljutiti Ronaldo rekao kad je shvatio da nije izabran za igrača utakmice

Portugalac ostao šokiran nakon što je nagradu dobio Sergej Milinković-Savić

14.08.2023. 14:41
  • Podijeli:
ronaldo milinkovic savic twitter 23-64da0d63597e4.webp Foto: Twitter

Al Nassr je nakon produžetaka s 2:1 pobijedio Al Hilal i osvojio je Arapski kup prvaka.

Junak pobjede bio je Ronaldo, koji je s dva gola donio ovaj trofej svojoj ekipi, međutim, nije dobio nagradu za igrača utakmice.

Nju je ponio napadač Al Hilala Sergej Milinković-Savić, a to je iznenadilo Ronalda koji je sugerisao da je on zabio dva gola u finalu te da bi valjda on trebao biti dobitnik nagrade.

Kamere su snimile trenutak kada je Srbinu uručen trofej za igrača utakmice, a potom i reakciju nezadovoljnog Ronalda koji je prigovarao organizatorima turnira zbog takve odluke.

Procurilo je i što je Ronaldo rekao organizatorima dok je Milinković-Savić pozirao s nagradom za najboljeg igrača finalne utakmice.

"On? Kako? Dao sam dva gola i nisam dobio nagradu?", rekao je ljutiti Ronaldo.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()