Edis Mulalić više nije trener Želje

Željo je stupio u kontakt sa određenim trenerima za koje smatra da mogu pomoći

06.04.2023. 11:43
  • Podijeli:
edis-mulalic-anadolija.jpg

FK Željezničar i Edis Mulalić dogovorili su sporazumni raskid saradnje, nakon što su Plavi sinoć u prvom polufinalnom meču Kupa Bosne i Hercegovine poraženi od Veleža rezultatom 1:0.

Edis Mulalić je na klupu Željezničara stigao u januaru 2022. godine u veoma teškim okolnostima. Uspio je stabilizovati ekipu i dovesti je u borbu za mjesto koje vodi u evropska takmičenja.

"FK Željezničar se ovom prilikom zahvaljuje Edisu Mulaliću na uvijek maksimalnom angažmanu na svakom treningu i utakmici, te na razumijevanju prilikom raskida saradnje", saopćeno je iz kluba.

Željo je stupio u kontakt sa određenim trenerima za koje smatra da mogu pomoći u ostvarenju takmičarskih ciljeva za tekuću sezonu.

Narednu domaću utakmicu sa Tuzlom City pripremat će i voditi stručni štab, pojačan sportskim direktorom i direktorom omladinske škole.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()