Drama u Srbiji, reprezentativci zaprijetili: Ostavite nas na miru ili nećemo u Katar

Nenad Bjeković, kandidat za predsjednika FSS, nije dobio podršku delegata pa je povukao svoju kandidaturu

04.11.2022. 12:00
  • Podijeli:
reprezentacija_Srbije_foto_AA-1667559618615.webp Foto: AA

Fudbalski savez Srbije teško je uzdrman u najgorem mogućem trenutku za tamošnji fudbal.

Svemu su komovali izbori u Fudbalskom savezu Srbije, a Nenad Bjeković, kandidat za predsjednika FSS, nije dobio podršku delegata pa je povukao svoju kandidaturu.

Bjeković je miljenik selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija, odnosno bio je njegov kandidat, a Nova.rs je objavila da je Piksi nakon svega kovertirao ostavku i mogao bi je podnijeti u januaru, pod uvjetom da "Orlovi" na Mundijalu u Kataru ne naprave neki veliki rezultat.

Selektor Srbije dobio je podršku svlačionice, a Nova.rs javlja kako su se selektoru javili pojedini reprezentativci.

"Ostavite nas na miru ili nećemo u Katar", glasila je njihova poruka, kojom su jasno istakli šta i sa kim žele.

Jasno je da reprezentativci Srbije ne žele da se bilo šta mijenja, pogotovo u danima koji prethode Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Fudbaleri Srbije stali su uz selektora sa jasnom namjerom kako bi spriječili rušenje atmosfere pred put na Mundijal.

Mediji u Srbiji javljaju da bi novi predsjednik FSS mogao biti Branislav Nedimović, bivši ministar poljoprivrede i favorit Aleksandra Vučića.

Srbija će u Kataru igrati u grupi G s Brazilom, Švicarskom i Kamerunu. Prvu utakmicu selekcija Srbije igra 24. novembra protiv Brazila.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()