Dok želi povratak kući: Messi dvije godine ne razgovara s legendom Barcelone

Stameni defanzivac smatrao da Argentinac ne može puno doprinijeti Blaugrani

14.04.2023. 17:17
  • Podijeli:
leo messi - anadolija 12-6427f0616da1b.webp Foto: Anadolija

Najbolji fudbaler svijeta Leo Messi pregovara oko povratka u Barcelonu. Ono što je zanimljivo jeste da nisu svi bili preveliki optimisti da bi njegov ponovni dolazak na Camp Nou bio od velike koristi za ekipu, a jedan od njih je i Gerard Pique (35), s kojim Messi ne razgovara već neko vrijeme.

Još prije nego što je bivši defanzivac otišao u penziju, španska štampa je objavila da će Messi svoj eventualni povratak uvjetovati i uklanjanjem Piquea iz tima, ali posao mu je olakšan odlukom Piquea da se oprosti.

Kako prenosi Marca, Messi i Pique već dvije godine nisu u najboljim odnosima, nakon što je Španac navodno savjetovao predsjedniku Joanu Laporti da Argentincu ne nudi novi ugovor, tvrdeći da bi katalonski tim mogao i bez njega.

Od tada njih dvojica više ni ne razgovaraju, a i Messijeva supruga, Antonella javno je pokazala podršku Shakiri, nakon što je pjevačicu prevario bivši defanzivac Barcelone.

U slučaju da je Leo sumnjao kako će ga navijači primiti, to je rasvijetljeno prošle srijede kada je u 10. minuti utakmice protiv Real Madrida cijeli stadion skandirao njegovo ime, a to su ponovili i na meču protiv Girone.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()