Dok svi bruje o Džekinom transferu, Amra je bacila u trans navijače Hajduka

Jasna poruka

03.07.2024. 16:20
  • Podijeli:
Dzeko_Dalmacija_odmor_foto_PrtSc-6681735ad5a05.webp Foto: PrtSc

Objava supruge Edina Džeke, Amre, bacila je u trans navijače splitskog Hajduka.

Amra je u objavi na Instagramu kratko napisala Split, Hrvatska, uz prigodna srca, što mnogi tumače kao znak da je spektakularni transfer legendarnog bosanskohercegovačkog napadača u redove Hajduka sve bliži.

Kontakti su odavno uspostavljeni, "Bili" su mu ponudili ugovor na dvije godine, a čini se da on ne bi imao ništa protiv dolaska na Poljud, prenosi Gol.

Džeko često provodi vrijeme u Hrvatskoj, ima restoran u Dubrovniku, a dobio je i hrvatski pasoš. Bio bi blizu porodice i prijatelja, a sve su to razlozi koji idu u prilog splitskom klubu.

Ipak, ključna osoba u velikom poslu bit će Jose Mourinho, portugalski stručnjak je nedavno sjeo na klupu turskog Fenerbahcea, i on će odlučiti računa li na Džeku.

Sve ide u tom smjeru da Mourinho neće praviti probleme i da bi kapitena "Zmajeva"(38) mogao pustiti u Hajduk, a to potvrđuje i posljednja objava Džekine supruge Amre, koja se oglasila na vlastitom profilu na Instagramu.


"Objavila je priču na Instagramu kako pije kavu u Splitu, a to je bacilo u trans navijače Hajduka", prenosi Gol.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()