Derbi Italije: Kostić obradovao Staru damu

Stara dama je na krilima strijelca Filipa Kostića ispisala istoriju, pošto je prvi put poslije 46 godina dva puta pobijedila velikog rivala bez primljenog gola

19.03.2023. 22:55
  • Podijeli:
Kostić Juventus_Antonio Calanni AP Tanjug-641782f29e7a2.webp Foto: Antonio Calanni / AP / Tanjug

Fudbaleri Juventusa kao gosti su savladali Inter sa minimalnih 1:0 čime su ostali u igri za plasman u Ligu šampiona.

Stara dama je na krilima strijelca Filipa Kostića ispisala istoriju, pošto je prvi put poslije 46 godina dva puta pobijedila velikog rivala bez primljenog gola.

Nero-azuri su nastavili da posrću, bio im je ovo treći poraz u poslednja četiri kola, tako da će morati svojski da se potrude da do kraja obezbijede jednu od tri pozicije koje pored šampionske, vode u elitno takmičenje.

Ipak, ovakav epilog daje samo na uzbudljivijoj završnici na 11 kola prije kraja, tako da ima još dosta toga da se riješava.

Ključnu ulogu u pobjedi Juvea imao je Kostić koji je bio strelac tog gola vrijednog tri boda, dok je Dušan Vlahović odigrao svih 90 minuta.

Bio je to treći pogodak Kostića ove sezone, a do njega je došao u 23. minutu poslije prve ozbiljnije prilike za goste.

Odlično je prihvatio loptu u kaznenom prostoru i sa desetak metara oštrim udarcem po zemlji poslao je u lijevi donji ugao.

Kod poraženih, Edin Džeko je igrao od 79. minuta.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()