Dani fudbala: Marković najbolji, Kulašin najperspektivniji

Zlatnu povelju "Miljan Miljanić" dobio je Siniša Mihajlović, srpski stručnjak koji nas je prerano napustio u decembru prošle godine

21.03.2023. 13:10
  • Podijeli:

Uzdanica Laktaša Bojan Marković dobio je priznanje "Velimir Sombolac" za najboljeg fudbalera Republike Srpske u tradicionalnoj manifestaciji Dani fudbala.

Riječ je o akciji koju su po 12. put organizovali FSRS i "Sportski žurnal", a koja je održana u Banskom dvoru.

U okviru iste Borčev talenat Enver Kulašin dobio je nagradu "Srđan Kačar" za najperspektivnijeg igrača.

Priznanje "Ilija Miljuš", za najuspješnijeg trenera, otišlo je u ruke Krupinog stratega Vladimira Ilića.

Za najboljeg fudbalskog radnika proglašen je Miroslav Kršić i njemu je uručena nagrada "Ilija Pantelić".

Prvi sudija je Damir Lazić iz Brčkog, kojem je pripalo priznanje "Ratko Kragulj".

Zlatnu povelju "Miljan Miljanić" posthumno je dobio Siniša Mihajlović, srpski stručnjak koji nas je prerano napustio u decembru prošle godine. Priznanje za čuvenog Mihu preuzeo je njegov brat Dražen uz gromoglasan aplauz prisutnih.

Nagrada za životno djelo "Dr Milan Jelić" pripala je Ranku Cvijiću iz Poztkozarja, jednom od osnivača FSRS i prvom predsjedniku Takmičarske komisije.

Specijalno priznanje za ambasadora fudbala dobio je Ivan Ćurković, dok je Zoran Avramović nagrađen za popularizaciju i međunarodnu afirmaciju fudbala i Republike Srpske.

Priznanje za unapređenje i očuvanje moralnih i profesionalnih vrijednosti sportskog novinarstva otišlo je u ruke Laze Bakmaza.

Milorad Košarac nagrađen je za očuvanje tradicije i izuzetne rezultate najstarijeg kluba Republike Srpske, Slavije.

Boris Vrhovac Vrle dobio je priznanje za unapređenje specijalnih i paralelnih veza Srpske i Srbije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()