Dani Alveš "prijeti": Zbog Mesija ću igrati do 50. godine

"Ne volim da razmišljam o budućnosti. Neka sve ide svojim tokom. Ali ako me Leo prestigne, igraću do 50. godine"

17.09.2022. 12:58
  • Podijeli:
Dani Alveš_Twitter.jpg Foto: Twitter

Legendarni brazilski fudbaler Dani Alveš poručio je da još ne namjerava da završi igračku karijeru, uz poruu da će, ako treba, igrati i do 50. godine.

On je u maju proslavio 39. rođendan i, kako kaže, neće mu biti problem da "ganja" loptu još deceniju.

To će uraditi kako bi sačuvao epitet rekordera sa ukupno 46 osvojenih timskih trofeja.

Njegov nekadašnji saigrač iz Barselone Lionel Mesi osvojio je 41.

"Ne volim da razmišljam o budućnosti, jer ju je nemoguće predvidjeti. Neka sve ide svojim tokom. Ali ako me Leo prestigne, igraću do 50. godine", jasan je fudbalski veteran.

Mesi trenutno nastupa za Pari Sen Žermen i skuplja pehare, dok se Alveš po isteku ugovora sa Barselonom preselio u meksički UNAM Pumas.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()