Dal Varešanović produženi odmor provodi s kćerkom Amre Džeko

Varešanović bi ovoga ljeta mogao napustiti Sarajevo i ostvariti inostrani transfer

28.06.2023. 15:00
  • Podijeli:
Dal_Sofija_foto_Instagram_Sofija Vicentijević-649a974b1b767.webp Foto: Instagram/Sofija Vicentijević

Prvotimac Sarajeva Dal Varešanović iza sebe ima ljeto za pamćenje.

Bivši fudbaler Liverpoola zvanično je debitovao u dresu fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine i to u duelu protiv Portugala. Varešanović je na taj način ostvario san.

Zbog obaveza u reprezentaciji mladi fudbaler dobio je produženi odmor. Zbog toga se još nije pridružio saigračima iz Sarajeva na pripremama u Sloveniji.

Varešanović slobodne dane provodi u društvu Sofije Vićentijević, kćerke Amre Džeko iz prvog braka, a s kojom je duže vrijeme u vezi.

Dal i Sofija zajedno provode vrijeme kad god su u mogućnosti, iako je otežavajući faktor to što mlada dama živi u SAD-u.

Varešanović bi ovoga ljeta mogao napustiti Sarajevo i ostvariti inostrani transfer.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()