Da li će se sada vratiti u formu? Zvijezda Engleske na pragu pomirenja za bivšom zaručnicom

„Oni su satima bili tamo, smijali se i šalili“

27.11.2023. 09:15
  • Podijeli:
Tan2022-12-3115191297_6 Markus Rašford  (AP PhotoRui Vieira-63b2d6037963a.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Rui Vieira

Napadač Mančester junajteda i Engleske, Markus Rašvord (26), blizu je pomirenja sa bivšom zaručnicom Lusijom Loi (26).

Njih dvoje su bili u romansi još iz tinejdžerskih dana, od svoje 15. godine, a vijest o raskidu stigla je u ove godine. Ipak, engleski mediji prenose da je par viđen na zajedničkoj večeri.

Markus je za tu priliku unajmio jedan francuski vinski bar u Mančesteru u kojem jedna boca šampanjca košta oko 950 funti.  

„Oni su satima bili tamo, smijali se i šalili“, rekao je izvor “The Suna“.

Raspoložena je bila i Lusija iako još uvijek ne nosi zaručnički prsten. Markus i Lusija su s upoznali još za vrijeme njihovog školovanja. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()