Crnogorac se narugao sinoćnjem El Clasicu

Čvrsta i tvrda utakmica bez puno šansi izazvala je brojne komentare na društvenim mrežama

03.03.2023. 10:33
  • Podijeli:
el clasico  -reuters-6401be7000bf7.webp Foto: Reuters

Vjerovatno jedan od najdosadnijih El Clasica odigranih u posljednjih 15-ak godina gledali smo sinoć na Santiago Bernabeu.

Podsjećamo, Barca je u prvoj utakmici polufinala Kupa kralja slavila kao gost protiv Reala rezultatom 1:0 i stekla lijepu prednost uoči revanša koji je na rasporedu 5. aprila.

Čvrsta i tvrda utakmica bez puno šansi izazvala je brojne komentare na društvenim mrežama, a među njima se ističu i neki od igrača i legendi Realovog gradskog rivala Atletica.

Španski mediji jutro nakon utakmice ističu komentar Stefana Savića, crnogorskog reprezentativca i igrača Atletica. On je na Instagramu objavio Story bez riječi, tek s emojijem koji označava cirkus. Budući da je ništa nije napisano, u Španiji nisu sigurni odnosi li se to na cjelokupni dvoboj, suđenje u utakmici ili Viniciusove ispade.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()