Čovjek došao na Grbavicu sa šalom i kapom FK Sarajevo, pogledajte kako su reagovali navijači Želje

Neki od navijača su tražili od gospodina da skine kapu ili napusti stadion

27.11.2023. 16:31
  • Podijeli:
NAVIJAC SARAJEVA-6564b65496960.webp Foto: PrintScreen

Željezničar je juče u utakmici 15. kola Premijer lige BiH dočekao Posušje, a utakmica je završena rezultatom 1:1.

Posušje je povelo majstorijom Karla Kamenara koji je u 33. minuti iz slobodnog udarca zatresao mrežu Željezničara, ali su Plavi u četvrtoj minuti sudijske nadoknade pogotkom Vahida Selimovića uspjeli izbjeći poraz i osvojiti bod.

Društvenim mrežama je nakon utakmice počeo kružiti zanimljiv snimak i to sa navijačem Sarajeva u glavnoj ulozi.

Naime, jedan stariji čovjek je sa kapom Sarajeva došao na Grbavicu kako bi gledao utakmicu Željezničara i Posušja, ali pojedinim navijačima Željezničara to se nije svidjelo.

Neki od njih su tražili od gospodina da skine kapu ili napusti stadion, što se može čuti na snimku objavljenom na stranici Bordo porodica.

U opisu videa navijači Sarajeva traže identitet čovjeka kako bi ga mogli obradovati poklonom.

"Ako neko poznaje gospodina sa kapom Sarajeva molimo da nam javi kontakt u PP kako bi ga obradovali poklonima sa klupskim obilježjima. Hvala", navodi se u opisu videa. 

 

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()