Čelsi otkaz Poteru plaća 25 miliona evra

Kandidati za novog menadžera Čelsija su Maurisio Poketino, Zinedin Zidan, Marko Silva i Julijan Nagelsman

03.04.2023. 13:13
  • Podijeli:
Graham Potter foto Reuters-642a9046e14ab.webp Foto: Reuters

Rukovodstvo fudbalskog kluba Čelsi isplatiće bivšem menadžeru Grejemu Poteru obeštećenje od oko 25 miliona evra, prenosi Skaj sports.

Čelsi je sinoć uručio otkaz Poteru zbog loših rezultata londonskog kluba u Premijer ligi. On je ekipu sa "Stamford bridža" preuzeo u septembru prošle godine, pošto je Tomas Tuhel dobio otkaz. Poter je vodio Čelsi na 31. meču, a ostvario je 12 pobjeda, osam remija i 11 poraza. Londonski klub je trenutno na 11. mjestu na tabeli Premijer lige sa 38 bodova.

Skaj sports podseća da je Čelsi imao petogodišnji ugovor sa Poterom, koji je u londonskom klubu zarađivao 13,65 miliona evra po sezoni.

Londonski klub je trebalo da Poteru zbog otkaza isplati obeštećenje od 57 miliona evra. Međutim, Čelsi je postigao dogovor da bivšem menadžeru bude isplaćeno oko 25 miliona evra kompenzacije za prekid ugovora.

Kandidati za novog menadžera Čelsija su Maurisio Poketino, Zinedin Zidan, Marko Silva i Julijan Nagelsman.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()