Bivši igrač Barcelone birao između Edina Džeke i Maura Icardija: 'Znate čiji sam ja'

Među njima, našla se i tema najboljeg napadača u turskoj ligi, gdje se izrazito zaoštrila konkurencija

28.10.2023. 18:51
  • Podijeli:
Edin Džeko-6533ab5163867.webp Foto: PRINTSCREEN/FENBAHCE SK

Bivši nogometaš Barcelone i reprezentacije Turske Arda Turan gostovao je na podcastu u ovoj zemlji te pričao o mnogim temama.

Među njima, našla se i tema najboljeg napadača u turskoj ligi, gdje se izrazito zaoštrila konkurencija.

Tu su, između ostalih, Mauro Icardi, Vincent Aboubakar i kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko.

Kada su Turana pitali za mišljenje, on je rekao: "Znate čiji sam ja… Pošto navijam za Galasaray naravno da ću reći Icardi. Malo sam emotivan kad govorim o Icardiju."

Što se tiče njihovog učinka ove sezone, Icardi predvodi ligu s osam pogodaka, dok naš Dijamant ima dva manje.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()