Bašić nakon poraza: Nisu nas nadigrali

Fali taj gol

09.10.2023. 09:14
  • Podijeli:
Željezničar-651b0519a727d.webp Foto: Avaz

Fudbaleri Željezničar poraženi su sinoć od Sarajeva u 150. gradskom derbiju igranom na Olimpijskom stadionu „Asim Ferhatović Hase – Koševo“.

Domaćini su slavili konačnim rezultatom 3:0, te su trenutno drugi na tabeli, dok "plavima" pripada sedma pozicija u M:tel Premijer ligi BiH.

„Rezultat je previsok obzirom na dešavanja. Igrali smo bolje na početku. Suhi kvalitet, individualni je presudio. Čestitam im na pobjedi, nisu nas nadigrali, jednostavno iz tri polušanse su dali golove. Imamo šta imamo“, rekao je šef struke Željezničara Nermin Bašić i dodao:

„Borbom, htijenjem, zalaganjem, nije to bilo loše. Većinom je bila bitka na sredini terena. Iz tri polušanse su dali tri gola. To je taj individualni kvalitet koji imaju. Bili smo hrabri, stajali visoko. Ipak, fali taj gol, nedostaje kvaliteta prema naprijed. Međutim, ne mogu biti toliko razočaran. Ovo je proces, težak proces. Nadam se da ćemo uspjeti napraviti boljeg Želju“, pišu Nezavisne novine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()