Barca neće smjeti dovoditi pojačanja ovog ljeta

Jasna poruka čelnika Primere Javiera Tebasa

02.03.2023. 19:56
  • Podijeli:
barcelona_reuters-1667683492282.webp Foto: Reuters

Barca neće smjeti kupovati nove igrače ovog ljeta, rekao je u razgovoru za španski Radio Estadio predsjednik La Lige Javier Tebas.

Katalonski div bio je prije dvije godine na rubu totalnog kolapsa, ali je novim zaduživanjem i dogovorom s vodećim ljudima lige ipak uspio opstati, no u posebnim uvjetima.

Barcelona mora poslovati tako da garantira financijsku stabilnost, sve to u dogovoru s čelništvom lige.

Prošlog ljeta doveo je klub brojna pojačanja, a Tebas je odlučio da neće dopustiti rastrošnost u sljedeća dva prijelazna roka. Tako Barcelona nije smjela nikoga dovesti proteklog januara, a zabranu ulaznih transfera dobit će i na ljeto, rekao je Tebas.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()