Balotelli o Edinu Džeki: "On je fenomen"

Balotelli i Džeko dugo su bili saigrači i poznaju se "u dušu". Italijanski napadač oduvijek je biranim riječima govorio o Zmaju, a sada je još jednom pokazao koliko cijeni Džeku

28.09.2023. 19:28
  • Podijeli:
Edin Džeko_Star-64a914e069382.webp Foto: Star

Kontroverzni italijanski napadač Mario Balotelli još jednom je nahvalio svog nekadašnjeg saigrača Edina Džeku poručivši da je kapiten reprezentacije BiH pravi fenomen.

Balotelli i Džeko dugo su bili saigrači i poznaju se "u dušu". Italijanski napadač oduvijek je biranim riječima govorio o Zmaju, a sada je još jednom pokazao koliko cijeni Džeku.

Sada obojica nekadašnjih napadača Manchester Cityja i Intera igraju u Turskoj. Dok Džeko dominira u Fenerbahčeu, Balotelli je najveća zvijezda Adana Demirspora.

U velikom intervjuu za italijanski TV Play Calciomercato, Balotelli se dotakao situacije u Interu. Poručio je da Nerazzurri mogu do titule ove sezone.

"Vidim Inter trenutno ispred Milana i Juventusa u ligaškoj utrci. Inter je definitivno jača ekipa u smislu snage, kvalitete i brojnosti", rekao je Balotelli.

Nakon toga, novinar italijanskog lista ga je upitao o Marku Arnautoviću, koji je stigao da zamijeni Edina Džeku u vrhu napada i bude podrška Lautaru Martinezu.

"Arnautović je veoma snažan nogometaš i velika je stvar za njega potpis za Inter. Nije lako zamijeniti Edina Džeku i doći nakon njega. Igrao sam s njim, taj čovjek je pravi fenomen i nogometaš, a to se vidjelo jer je počeo finale Lige prvaka ispred Lukakua", dodao je kontroverzni, ali svojevremeno talentom prepuni italijanski nogometaš.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()