Bajka se piše: Srpski rekorder u redove engleskog velikana stiže

Finansije, naravno, ne bi bile problem, ni po pitanju obeštećenja ni po pitanju plate golgetera koji je za Srbiju postigao rekordnih 50 pogodaka

25.10.2022. 22:30
  • Podijeli:
Aleksandar Mitrović_ATA Images Pixsell-1664084145451.webp Foto: ATA Images / Pixsell

Srpski rekorder Aleksandar Mitrović u engleskom velikanu Mančester junajtedu?

Zvuči kao fudbalska bajka, a ona je, na neki način, počela da se piše.

Jer, navijači Crvenih đavola, ogorčeni ponašanjem prve zvijezde tima Kristijana Ronalda, počeli su da sanjaju o njegovoj zamjeni. I, prvi pik je popularni Mitrogol.

Korpulentni napadač prošle sezone je prepravio istorijske knjige Čempionšipa i na svojim plećima nosio Fulam na putu povratka u ostrvsko društvo najboljih.

Postojala je ljetos sumnja da li su njegovi kvaliteti dovoljni i za Premijeršip, međutim, ona više ne postoji. Mitrović je nastavio gdje je stao proljetos, devet puta pogodio metu, treći je strijelac najjače lige na svijetu i konstantno puni novinske stupce.

Bilo da igra u klupskom ili reprezentativnom dresu, uvijek je tu, na pravom mjestu, spreman da zatrese mrežu i izazove delirijum na tribinama.

Zato i ne čudi što su fanovi diva sa "Old Traforda" počeli da ga prizivaju. Odmetnuti sin Ronaldo je već prošlost i realno je da već u januaru digne sidro. Preovladava mišljenje da su se odgovorni na "Teatru snova" odrekli Edinsona Kavanija. Povratnik Antoni Marsijal nikako da zablista... I zato je ekipi potrebna svježa krv u vrhu napada.

Finansije, naravno, ne bi bile problem, ni po pitanju obeštećenja ni po pitanju plate golgetera koji je za Srbiju postigao rekordnih 50 pogodaka.

Sve češće se i u medijima koji prate Junajted može pročitati Aleksandrovo ime.

"Dovođenje novog napadača biće prioritet za trenera Erika ten Haga. Završava se Ronaldovo drugo poglavlje u Junajtedu, Marsijal ima problema da ostane fit, tako da su napadačke opcije  limitirane. Mitrović posjeduje sve kvalitete koje Ten Hag traži od napadača. Fizički je nevjerovatan, noćna mora je za defanzivce. Može da uvuče sve svoje saigrače u igru kao sidraš i centralna tačka napada", piše u jednoj od analiza.

Navijački forumi su "poludjeli" za Srbinom, a na YouTube profilu "The Red News 2" osvanuo je video sa listom pojačanja na kojoj je Srbin "broj jedan".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()