Bahar spakovao kofere: Napustio Srbiju sa Zvezdinim napadačem

Interesantno, sa njim je na aerodromu "uhvaćen" i napadač Piter Olajinka.

22.12.2023. 20:13
  • Podijeli:
Barak Bahar-64c1716f40a93.webp Foto: Jadranka Ilić/Tanjug

Crvena zvezda je u prethodnih 40-ak sati izgubila "vječiti" derbi od Partizana, otpustila Baraka Bahara i dovela Vladana Milojevića.

Izraelski stručnjak je dugo bio "na ivici", a čekalo se da konačno proradi sistem koji je postavio. Nije se desilo, pa je morao da spakuje kofere.

Zajedno sa njima, on je u petak snimljen na aerodromu "Nikola Tesla" kako napušta Srbiju.

 

 

Interesantno, sa njim je na aerodromu "uhvaćen" i napadač Piter Olajinka.

On je takođe napustio Srbiju, ali će se on, za razliku od Bahara, vratiti u Beograd već za dvije nedjelje, kada budu počele pripreme za novu polusezonu.

Nigerijac je u Zvezdu stigao ljetos kao slobodan igrač i neće napuštati crveno-bijeli tabor ove zime.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()