Azar napravio skandal, Martinez "gasi vatru"

"Riješićemo sve unutar svlačionice. Ne bih volio da se takvo nešto ponovi u budućnosti. Ne želim dalje da pričam javno"

08.10.2022. 10:40
  • Podijeli:
Eden Azard Roberto Martinez_Belga Pixsell-1665219382146.webp Foto: Belga / Pixsell

Kapiten belgijske fudbalske reprezentacije Eden Azar izazvao je skandal.

Kako je potvrdio selektor Crvenih đavola Roberto Martinez, as Reala je prije utakmice Lige nacija protiv Holandije bio u noćnom provodu.

Priču su otkrili tamošnji mediji i ona je postala centralna tema.

Selektor je potvrdio šta se desilo, ali i pokušao da "ugasi vatru".

"Vjerujemo svojim igračima i ne branimo im da se druže sa porodicom i prijateljima. Postoji jasna priča o tome što se dogodilo. Riješićemo sve unutar svlačionice. Ne bih volio da se takvo nešto ponovi u budućnosti. Ne želim dalje da pričam javno", otkrio je Martinez u razgovoru za RTBF.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()