Ancelotti iznevjerio najskuplju Realovu zvijezdu ikada: Ignorišu ga

Belgijanac pruža kriminalno loše partije u dresu Kraljevskog kluba

15.02.2023. 11:53
  • Podijeli:
eden-hazard-reuters.jpg

Belgijski fudbaler Eden Hazard je prije nekoliko godina važio za najboljeg fudbalera svijeta. Sjajne partije koje je pružao u Chelseaju su ga dovele u Real u transferu vrijednom čak 115 miliona eura, čime je postao najskuplja Realova akvizicija u historiji.

U te četiri godine Hazard je u 73 utakmice zabio sedam golova, 11 puta asistirao i 18 puta se povrijedio. Trener Carlo Ancelotti ne računa na njega.

Španski novinar Mario Cortegana, koji Real prati na svakodnevnoj bazi, tvrdi da je skroz pukao odnos između Hazarda i trenera Ancelottija. Navodno je Italijan obećao fudbaleru veću minutažu, što se nije dogodilo. 

Hazard ove sezone ima sedam nastupa, jedan gol i asistenciju u 296 odigranih minuta te je razočaran zbog neispunjenog obećanja i smatra da ga ignorišu.

 

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()