Aleksa Terzić prešao u Red Bul iz Salcburga

Terzić je potpisao petogodišnji ugovor

23.07.2023. 18:53
  • Podijeli:
Aleksa Terzic foto Red Bull Salzburg:twitter-64bd5962617ae.webp Foto: Red Bull Salzburg/twitter

Srpski fudbalski reprezentativac Aleksa Terzić napustio je Fiorentinu i potpisao za Red Bul iz Salcburga.

Kako se navodi u saopštenju učesnika Lige šampiona i kluba koji ima 10 uzastopnih titula u Austriji, Terzić je potpisao petogodišnji ugovor i nosiće dres sa brojem tri.

Terzić se u Salcburgu pridružio Strahini Pavloviću.

Dvadesetrogodišnji lijevi bek karijeru je počeo u Crvenoj Zvezdi, a tokom boravka u Fiorentini bio je na pozajmici u Empoliju.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je pet utakmica.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()