AEK se s dvije riječi oglasio nakon izbacivanja Dinama

AEK se oglasio nakon pobjede na Instagramu, uz nekoliko fotografija napisali su tek dvije riječi: “Za Michalisa.

20.08.2023. 20:10
  • Podijeli:
Dinamo AEK_ Marko Lukunić Pixsell-64dbdd192bb6a.webp Foto: Marko Lukunić / Pixsell

Grčki AEK izbacio je Dinamo iz Lige prvaka u nevjerojatno dramatičnoj utakmici.

Dinamo je golovima Josipa Šutala i Roberta Ljubičića imao 2:0 do 92. minute na gostovanju u Ateni. Tada je Sergio Araujo, nakon niza obrana Dominika Livakovića, ostao sam u kaznenom prostoru te je iz voleja smanjio na 2:1 i time se trebalo otići u produžetke.

No, Ljubičić je šest minuta kasnije dirao loptu rukom, a glavni sudac pomoću VAR-a pokazao na bijelu točku. Livaković je obranio penal Levija Garcije pa je hrvatski reprezentativac Domagoj Vida odbijenu loptu spremio u mrežu u 100. minuti za konačnih 2:2, odnosno ukupnih 3:4 za AEK.

AEK se oglasio nakon pobjede na Instagramu, uz nekoliko fotografija napisali su tek dvije riječi: “Za Michalisa.”

Grčki prvak u playoff Lige prvaka igrat će protiv belgijskog Royal Antwerpa, dok će se Dinamo boriti za playoff Europa lige boriti protiv Sparte Prag.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()