100 hiljada Hrvata preplavilo Berlin, čekaju spektakl protiv Španije

Na startu Eura 2024 u 18 sati Hrvate čeka Španija, jedna od najvećih reprezentacija u ovom stoljeću

15.06.2024. 16:55
  • Podijeli:
Berlin_Hrvatska_navijaci_foto_Pixsell-666da9f828651.webp Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Na Olimpijskom stadionu u Berlinu fudbalska reprezentacija Hrvatske otvara još jedan veliki turnir.

Na startu Eura 2024 u 18 sati Hrvate čeka Španija, jedna od najvećih reprezentacija u ovom stoljeću.

Očekuje se oko 100 tisuća hrvatskih navijača u Berlinu, a oko njih 40 hiljada će biti na stadionu. Vatreni su u Berlin stigli prepuni samopouzdanja nakon sjajno odrađene generalne probe i 2:1 pobjede protiv Portugala prije tjedan dana. U B grupi su još Italija i Albanija.

Novinarka SK Ines Švagelj javila nam se iz kišnog Berlina uz dašak sjajne atmosfere. Euforija je na vrhuncu, a navijači smatraju da se atmosfera sa Svjetskog prvenstva 2006. i utakmice s Brazilom se treba ponoviti!

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()