Narodno pozorište Sarajevo: Program "Kultura nau lice 2024"

Ulaz na sve programe u produkciji specijalnog programa NPS „Kultura na ulice 2023!“ je potpuno besplatan

24.04.2024. 11:47
  • Podijeli:
narodno-pozoriste-trg-narodno-pozoriste-sarajevo.jpg

Na veliko zadovoljstvo svih građanki i građana Sarajeva, te turista naredni mjeseci biti će rezervisani za treće izdanje specijalnog programa Narodnog pozorišta Sarajevo "Kultura na ulice 2024!". 

Ovim potezom Narodno pozorište etablira grad Sarajevo kao jedan od regionalnih lidera u produciranju visoke umjetnosti, a koja će i ove godine obogatiti turističku ponudu Kantona Sarajevo.

Od 10. maja do kraja septembra na trgovima u Kantonu Sarajevo ljubitelji umjetnosti moći će uživati u produkcijama dramskih, baletskih i operskih predstava, izložbi, likovnih kolonija, te koncertima klasične i savremene muzike.

Kultura na ulice! je specijalni program Narodnog pozorišta Sarajevo koji se održava pod pokroviteljstvom Vlade Kantona Sarajevo, te u partnerstvu s Turističkom zajednicom Kantona Sarajevo.

Ulaz na sve programe u produkciji specijalnog programa NPS „Kultura na ulice 2023!“ je potpuno besplatan.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()