Dodjeljene nagrade u Narodnom pozorištu: „Naklon glumca” za UNA TV

UNA televizija dobila je posebnu nagradu, statuu "Naklon glumca" za medijsku podršku, profesionalno i korektno izvještavanje

18.10.2023. 22:43
  • Podijeli:
Dubravka nagrada 2-6530f89574b1c.webp Foto: UNA

Premijerom predstave “Romeo i Julija” u Narodnom pozorištu Republike Srpske, otvorena je 94. pozorišna sezona posle čega je usljedila dodjela priznanja za prethodnu sezonu, tokom koje su odigrane četiri premijere.

UNA televizija dobila je posebnu nagradu, statuu "Naklon glumca" za medijsku podršku, profesionalno i korektno izvještavanje. Ovo značajno priznanje preuzela je glavna i odgovorna urednica i direktorka informativnog programa UNA televizije za Bosnu i Hercegovinu, Dubravka Gajić.

„Poseban ponos i čast za nas je nagrada kuće kulture, koja nosi tradiciju od 1930. godine. Razlog je to, što su se “noge tresle” hodajući do scene na koju su izašli najbolji iz glumišta, najzaslužniji, pa onda i mi UNA TV za medijsku podršku i izvještavanje. Sam naziv nagrade, statue, "Naklon glumca" govori dovoljno o značenju nagrade. Zadobiti povjerenje Narodnog pozorišta Republike Srpske, ogromno je. Moj naklon i zahvalnost”, izjavila je Gajićeva nakon dodjele nagrade.  

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()