Vrijeme sutra: Toplo, temperatura do 29 stepeni

Po kotlinama i uz riječne tokove biće magle.

28.04.2024. 18:06
  • Podijeli:
toplotni-val-anadolija-8-.jpg

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti pretežno sunčano i veoma toplo vrijeme sa maksimalnom temperaturom od 25 do 29 stepeni Celzijusovih.

U jutarnjim časovima na sjeveru se očekuje prolazna slaba oblačnost, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Po kotlinama i uz riječne tokove biće magle.

Duvaće slab do umjeren istočni vjetar, na sjeveroistoku i istoku poslije podne povremeno jak.

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, u veći krajeva u BiH danas prevladava pretežno sunčano vrijeme.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica sedam, Čemerno 17, Sokolac, Gacko i Ivan Sedlo 20, Livno 21, Mrkonjić Grad 23, Bileća, Novi Grad i Srbac 24, Banjaluka, Doboj, Trebinje, Sarajevo i Tuzla 25, Prijedor i Zenica 26, Bijeljina i Mostar 27, te Neum 28 stepeni Celzijusovih.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()