Varljiv kraj mjeseca: Jedno je sigurno - kišobran vam treba

Duvaće slab do umjeren vjetar, uglavnom južnih smjerova.

28.02.2024. 17:00
  • Podijeli:
devojka žena kiša, kaput, kišobran pixabay-65c8b66ee29b1.webp Foto: Pixabay

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti promjenljivo, toplo i oblačno uz povremene slabe padavine, uglavnom na zapadu i jugu.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od tri do devet, na jugu do 12, a dnevna od 13 do 20, u višim predjelima od osam Celzijusovih stepeni, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Na istoku se očekuju i sunčani intervali. Tokom večeri i u noći na petak očekuje se prolazak frontalne zone koja će se premještati od juga ka sjeveru i donijeće padavine. U Hercegovini se očekuju i nešto jače padavine uz moguće pljuskove praćene grmljavinom, dok će u ostalim predjelima biti slaba kiša.

Duvaće slab do umjeren vjetar, uglavnom južnih smjerova.

U Srpskoj i FBiH danas je umjereno ili pretežno oblačno, a lokalno slaba kiša je zabilježena ponegdje u Hercegovini i zapadnim područjima, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica nula, Čemerno 10, Mrakovica 11, Kalinovik 12, Novi Grad i Srbac 13, Gacko, Kneževo i Prijedor 14, Drinić, Sokolac i Han Pijesak 15, Banjaluka, Bileća i Mrkonjić Grad 16, Ribnik 17, Sarajevo, Bijeljina, Doboj i Trebinje 18, Srebrenica i Neum 19, Zvornik, Foča i Mostar 20, Višegrad i Rudo 21 Celzijusov stepen. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()