Uz umjerenu oblačnost: Vrijeme danas sunčano i malo toplije

U prvom dijelu dana ponegdje na krajnjem istoku postojaće uslovi za slabe padavine, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

19.04.2024. 07:49
  • Podijeli:
jesen sunčano pixabay-652e513ea22b5.webp Foto: Pixabay

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti sunčano i malo toplije uz umjerenu oblačnost.

U prvom dijelu dana ponegdje na krajnjem istoku postojaće uslovi za slabe padavine, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Maksimalna temperatura vazduha biće od 12 do 18, a u višim predjelima od sedam stepeni Celzijusovih.

Duvaće slab do umjeren vjetar sjevernih smjerova, a na planinama i na jugu povremeno jak.

Jutro je umjereno oblačno uz sunčane periode i hladnije, u višim predjelima je slab mraz.

Temperatura vazduha izmjerena u 7.00 časova: Čemerno minus jedan, Sokolac i Han Pijesak nula, Ribnik dva, Foča, Rudo, Mrkonjić Grad, Sarajevo, Tuzla i Bihać tri, Banjaluka i Prijedor četiri, Bijeljina, Doboj i Zenica pet, Brčko šest, Trebinje i Bileća osam, Neum 10 stepeni Celzijusovih.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()