Toplo, pa naoblačenje i pljuskovi: Vrijeme sutra promjenjivo

Ujutro će biti sunčano i malo toplije, a slabog mraza biće samo još ponegdje u višim predjelima.

22.04.2024. 15:23
  • Podijeli:
košava vetar oblačno pixaba-6450d7b9c2c3e.webp Foto: Pixabay

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra tokom dana biće toplije, uz postepeno naoblačenje od juga i zapada koje donosi povremenu kišu i pljuskove sa grmljavinom.

Na sjeveru će biti najtoplije uz sunčane periode, a tek kasnije poslije podne i uveče nestabilno uz pljuskove sa grmljavinom. Ponegdje su mogući i jači lokalni pljuskovi, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Ujutro će biti sunčano i malo toplije, a slabog mraza biće samo još ponegdje u višim predjelima.

Duvaće slab i promjenljiv vjetar, krajem dana umjeren, ponegdje na sjeveru i jak, sjeverozapadni.

Jutarnja temperatura od dva do šest stepeni Celzijusovih, na jugu do devet, u višim predjelima od minus jedan, a maksimalna dnevna od 12 na krajnjem zapadu do 22 na sjeveru, u višim predjelima od sedam stepeni Celzijusovih.

U većini predjela danas je umjereno, ponegdje pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini pretežno vedro, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 14.00 časova: Bjelašnica minus dva, Kalinovik četiri, Čemerno pet, Kneževo i Mrakovica sedam, Sokolac i Han Pijesak osam, Drinić devet, Mrkonjić Grad i Bihać 11, Gacko, Prijedor, Srbac, Srebrenica, Foča, Šipovo, Bugojno, Livno i Sarajevo 12, Banjaluka, Novi Grad, Ribnik i Sanski Most 13, Doboj, Tuzla, Zenica i Gradačac 14, Bijeljina i Zvornik 15, Višegrad i Široki Brijeg 16, Bileća i Trebinje 17, a Mostar i Neum 20 stepeni Celzijusovih.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()