Sutra promjenjivo do pretežno oblačno vrijeme

Jutarnja temperatura vazduha biće od osam do 14, u višim predjelima od tri stepena, a dnevna od 17 do 22, u višim krajevima od 11 stepeni Celzijusovih.

10.10.2022. 15:48
  • Podijeli:
kisa_vrijeme_pixabay_920 Cropped (1).jpg Foto: Pixabay

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje promjenljivo do pretežno oblačno vrijeme sa kraćim sunčanim periodima i dnevnom temperaturom vazduha do 22 stepena Celzijusova.

Jutro će biti umjereno do potpuno oblačno i prohladno, mjestimično uz maglu oko rijeka i po kotlinama, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana promjenljivo oblačno uz kraće sunčane periode, a od centralnih predjela ka jugoistoku pretežno oblačno, gdje povremeno može padati slaba kiša u kraćim intervalima, ali će uglavnom preovladavati suvo vrijeme, piše Srna.

Jutarnja temperatura vazduha biće od osam do 14, u višim predjelima od tri stepena, a dnevna od 17 do 22, u višim krajevima od 11 stepeni Celzijusovih.

Duvaće slab vjetar sjevernog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 14.00 časova: Bjelašnica osam, Sokolac 13, Han Pijesak, Bihać i Gradačac 14, Mrkonjić Grad i Srebrenica 15, Prijedor, Bijeljina i Banjaluka 16, Rudo, Doboj i Sanski Most 17, Bugojno, Drvar i Sarajevo 18, Bileća i Jajce 19, Doboj, Trebinje, Livno i Tuzla 20, Zenica 21, Neum 22, Grude 23, te Mostar 24 stepena Celzijusova. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()