Sunce nije dugo grijalo: Danas ponovo oblačno sa kišom

Uveče i tokom noći kiša će padati u većini predjela, a na jugu će se samo ponegdje djelimično razvedriti

24.04.2023. 08:35
  • Podijeli:
vrijeme_kisa-63a8a89b7a4cc.webp Foto: Pixabay

U BiH danas će biti oblačno sa kišom, koja će sredinom dana jačati, a maksimalna temperatura vazduha iznosiće do 22 stepena Celzijusova.

Ujutru će biti oblačno sa kišom na sjeveru, zapadu i jugoistoku, na jugu pretežno suvo, povremeno uz kraće sunčane periode. Kiša će se premještati ka istoku tokom prijepodneva.

Sredinom dana jača kiša i pljuskovi sa grmljavinom zahvatiće zapadne i južne predjele i tokom popodneva će se premještati ka istoku.

Biće i lokalnih nepogoda ponegdje uz jače padavine i moguću pojavu grada, prognoza je Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Uveče i tokom noći kiša će padati u većini predjela, a na jugu će se samo ponegdje djelimično razvedriti.

Vjetar će u prvom dijelu dana biti umjeren, u Hercegovini i na planinama jak, jugozapadni, popodne i uveče slab do umjeren zapadni.

U Republici Srpskoj i FBiH jutros je pretežno oblačno sa kišom, a samo ponegdje registrovana je slaba kiša, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Bjelašnica jedan, Sokolac i Čemerno šest, Gacko, Han Pijesak i Rudo sedam, Bileća, Višegrad i Kalinovik devet, Sarajevo, Tuzla i Novi Grad 11, Gradiška, Doboj, Prijedor, Mrkonjić Grad i Ribnik 12, Banjaluka, Trebinje, Bijeljina, Mostar, Srbac i Srebrenica 13, Bihać 14, te Neum 17 stepeni Celzijusovih.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()