Skijaši oprez: Na vrhu Bjelašnice duva jak olujni vjetar

Vremenske nepogode širom BiH

04.02.2023. 12:35
  • Podijeli:
bjelašnica_snijeg_una 4-63ca866172b09.webp Foto: Una

Na vrhu Bjelašnice olujni vjetar dostiže brzinu do 133 kilometara na čas, zbog čega su skijaši i ostali posjetioci upozoreni da budu odgovorni i pažljivi, objavio je Olimpijski centar "Bjelašnica i Igman".

"Vjetar trenutno dostiže brzinu od 114 kilomtara na čas na međustanici, dok na vrhu Bjelašnice dostiže brzinu od 133 kilometara na čas. Iz ovih razloga šestosjed nije u funkciji", saopštili su iz Olimpijskog centra.

Na području cijele BiH danas je na snazi narandžasti meteoalarm zbog pojačanog i na momente olujnog vjetra.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()