Promjena vremena: Sutra i do 19 stepeni

Duvaće slab vjetar, na zapadu umjeren, južnih smjerova.

25.02.2024. 14:28
  • Podijeli:
Skenderija_Sarajevo_foto_Skenderija.ba Cropped-6559d35f964c6.webp Foto: Skenderija.ba

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti promjenljivo oblačno i toplije vrijeme sa maksimalnom temperaturom vazduha do 19 stepeni Celzijusovih.

Jutro će biti umjereno oblačno, oko rijeka i po kotlinama ponegdje magla, a na krajnjem zapadu slaba kiša, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Na istoku će biti sunčanije, a više oblaka biće na zapadu i jugu gdje će ponegdje padati slaba kiša.

Kasnije popodne i uveče oblačnost sa zapada zahvatiće većinu predjela.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od dva do sedam, na jugu oko 10, u višim predjelima od nula, a dnevna od 13 na jugozapadu do 19 na sjeveroistoku, u višim predjelima od osam stepeni Celzijusovih.

Duvaće slab vjetar, na zapadu umjeren, južnih smjerova.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()