Od sunčanica do kišobrana: Sutra natprosječno toplo uz kišu

Duvaće umjeren do jak južni vjetar

31.03.2024. 15:16
  • Podijeli:
vreme kiša beograd-65d9d2c26990a.webp Foto: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti pretežno sunčano, natprosječno toplo i vjetrovito vrijeme sa maksimalnom temperaturom od 22 do 31 stepen Celzijusov.

Tokom popodneva očekuje se jače naoblačenje sa zapada, a uveče prolazak padavinske zone od zapada i juga ka istoku i sjeveru, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Padaće kiša sa pljuskovima praćenim grmljavinom, a lokalno su moguće i nepogode.

Duvaće umjeren do jak južni vjetar, u Hercegovini i Krajini jak do olujni. Uveče u većini krajeva prolazno olujni vjetar.

U većini krajeva danas je preovladavalo sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()