Klima se uveliko pali: Međutim, kišobran nek i dalje bude pri ruci

Pročitajte sedmičnu prognozu vremena

08.04.2024. 17:30
  • Podijeli:
kisa_vrijeme_pixabay_920 Cropped (1).jpg Foto: Pixabay

U Republici Srpskoj narednih dana biće toplo vrijeme uz ponegdje slabu kišu u srijedu uveče, 10. aprila, i u četvrtak ujutro, nakon čega će u petak biti sve toplije uz sunčane periode i umjerenu oblačnost, podaci su Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Sutra se nastavlja vrlo toplo vrijeme uz sunčane periode i umjerenu oblačnost. Više oblaka biće na zapadu, a na jugu će biti pretežno sunčano.

Minimalna temperatura vazduha biće od devet do 15 u višim predjelima od pet stepeni, a maksimalna temperatura vazduha od 25 do 31, u višim predjelima od 20 stepeni Celzijusovih.

U srijedu, 10. aprila biće oblačnije i vjetrovito, na zapadu znatno svježije u odnosu na prethodne dane, dok će na istoku biti i dalje toplo. Biće uglavnom suvo, a uveče će ponegde padati slaba kiša koja će se premještati od zapada ka istoku.

Minimalna temperatura vazduha biće od devet do 14, u višim predjelima od pet, a maksimalna temperatura vazduha od 19 na zapadu do 28, na istoku, a u višim predelima od 13 stepeni Celzijusovih.

U četvrtak ujutro, 11. aprila, biće oblačo uz ponegdje slabu kišu. Tokom dana doće do postepenog razvedravanja uz sunčane periode. U Hercegovini će biti vjetrovito uz jaku buru.

Minimalna temperatura vazduha biće od četiri do 10, na jugu do 15, a maksimalna temperatura vazduha od 18 do 26, u višim predjelima od 15 stepeni Celzijusovih.

U petak, 12. aprila biće sve toplije uz sunčane periode i umjerenu oblačnost. Na jugu će tokom većeg dijela dana biti pretežno sunčano.

Minimalna temperatura vazduha biće od devet do 14, u višim predjelima od šest, a maksimalna temperatura vazduha od 20 do 27, u višim predjelima od 15 stepeni Celzijusovih

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()