Iskoristite dan u prirodi: Sutra i do 21 stepen

Duvaće slab i promenljiv vjetar, na jugu umjeren jugoistočni.

02.03.2024. 14:22
  • Podijeli:
šetnja, hod, hodanje, šetanje, priroda, rekreacija - shutterstock-65995ad39b32c.webp Foto: Shutterstock

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti pretežno sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost i temperaturu vazduha od 14 do 21 stepen Celzijusov.

Ujutro će biti umjereno oblačno, u Hercegovini oblačnije uz slabu kišu lokalno. Oko rijeka i po kotlinama moguća je prolazna magla, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana preovladavaće toplo i sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost, na jugu promjenljivo, povremeno sa kišom i pljuskovima.

Duvaće slab i promenljiv vjetar, na jugu umjeren jugoistočni.

U većini krajeva danas je umjereno do pretežno oblačno vrijeme, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus jedan, Čemerno osam, Ivan Sedlo i Livno devet, Gacko i Bugojno 10, Sokolac 11, Han Pijesak i Kneževo 12, Mrakovica 13, Mrkonjić Grad i Bihać 14, Trebinje, Prijedor i Mostar 15, Bileća i Srebrenica 16, Banjaluka, Doboj, Bijeljina, Gradačac, Sarajevo i Tuzla 17, Neum 18, Zenica 19, te Višegrad 20 stepeni Celzijusovih.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()