Danas u BiH sunčano, u narednim danima najavljene padavine

Pročitajte vremenski bilten za BiH

09.11.2022. 07:03
  • Podijeli:
suncano-vrijeme-pixsell-durgut.jpg Foto: Pixsell/Armin Durgut

Prema prognozi meteorologa danas će u Hercegovini preovladavati vedro. U većem dijelu Bosne jutro i dio prijepodneva magla i niska naoblaka, uz postepeno razvedravanje tokom dana. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od 4 do 10, na jugu do 12, a dnevna od 14 do 20 stepeni.

U Sarajevu pretežno sunčano. Jutarnja temperatura oko 6, a dnevna oko 15 stepeni.

U četvrtak jutro pretežno sunčano. U Bosni po kotlinama i uz riječne tokove magla i niska naoblaka. Od sredine dana postepeno naoblačenje. Poslije podne slaba kiša ili rosulja je moguća u Krajini, a u tokom noći ponegdje i u ostatku Bosne. Jutarnja temperatura od 4 do 10, na jugu do 12, a dnevna od 12 do 18, na jugu 20 stepeni.

U petak u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini pretežno sunčano. Poslije podne ili tokom noći u Bosni je lokalno moguća slaba kiša ili rosulja. Jutarnja temperatura od 4 do 10, na jugu do 12, a dnevna od 11 do 17, na jugu 20 stepeni.

U subotu u Bosni pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U ranim jutarnjim satima ponegdje u Bosni je moguća slaba kiša ili rosulja. Jutarnja temperatura od 4 do 10, na jugu do 12, a dnevna od 10 do 16, na jugu 20 stepeni.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()