Ako planirate izlet u prirodu: Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje sutra

Jutarnja temperatura vazduha biće od šest do 12, na jugu do 15 stepeni, a dnevna od 21 do 26, u višim predjelima od 16 stepeni Celzijusovih.

30.04.2024. 15:37
  • Podijeli:
košava vetar oblačno pixaba-6450d7b9c2c3e.webp Foto: Pixabay

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme, sa povremenom kišom i pljuskovima sa grmljavinom i dnevnom temperaturom vazduha do 26 stepeni Celzijusovih.

Na jugu i zapadu očekuje se postepeno naoblačenje koje će donijeti povremenu kišu i pljuskove, a na sjeveru i istoku će biti uglavnom suvo uz više sunčanih perioda, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U poslijepodnevnim i večernjim časovima povremena kiša i pljuskovi sa grmljavinom zahvatiće većinu predjela, a ponegdje su mogući i jači pljuskovi.

Jutarnja temperatura vazduha biće od šest do 12, na jugu do 15 stepeni, a dnevna od 21 do 26, u višim predjelima od 16 stepeni Celzijusovih.

Duvaće slab do umjeren vjetar, u sjevernim područjima istočni i sjeveroistočni, u ostalim krajevima južni i jugoistočni, a u Hercegovini i zapadnim područjima povremeno pojačan, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 14.00 časova: Bjelašnica 10, Kalinovik 18, Han Pijesak i Čemerno 19, Kneževo i Sokolac 20, Gacko 22, Srebrenica 23, Zvornik, Mrkonjić Grad, Foča, Bihać, Neum, Sarajevo i Tuzla 24, Bileća, Trebinje, Višegrad, Doboj, Novi Grad, Ribnik, Bijeljina, Srbac, Bijeljina, Bugojno, Gradačac, Livno i Sanski Most 25, Banjaluka, Prijedor, Rudo, Šipovo i Široki Brijeg 26, Zenica 27 i Mostar 29 stepeni Celzijusovih.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()