U Doboju dobila kaznu za parking iako ga nije mogla platiti ni SMS-om ni na automatu

Vjerovali ili ne...

14.12.2023. 08:49
  • Podijeli:
parking facebook-6579f030d6d23.webp Foto: Facebook

Pitanje naplate parkinga u Doboju već je dugo izvor kontroverzi, a najnoviji slučaj dijeljen na društvenim mrežama donosi novo značenje izreci "vjerovali ili ne".

Naime, jedna Dobojka podijelila je svoje iskustvo koje ilustruje apsurdnost situacije kada je u pitanju naplata parkinga u ovom gradu.

On je u objavi na društvenim mrežama opisala svoje iskustvo kada nije mogla platiti parking ni na automatu ni putem SMS servisa jer nijedna od tih opcija nije bila u funkciji.

Uprkos tome, dobila je kaznu za neplaćen parking, a svoju priču je popratila i fotografijama.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()