Trivić: Očekujem podršku SDS-a u Banjaluci

Ide u utrku za gradonačelnicu grada na Vrbasu

25.03.2024. 09:07
  • Podijeli:
jelena trivic una-64e48cebba514.webp Foto: UNA

Predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić govorila je o izbornim kombinatorikama u Banjaluci, te navela da se one već preslažu.

Kao što je poznato, ona je već davno najavila svoju kandidaturu za gradonačelnicu grada na Vrbasu.

Odgovorila je na pitanje, koliko će to biti jednostavno s obzirom na najavljenu kandidaturu Draška Stanivukovića, SNSD-ovog kandidata, ali i moguće bivšeg gradonačelnika Igora Radojičića.

"Mi smo donijeli sve unutarstranačke odluke. Draško meni govori kako nije bitno kandidovati se, nego pobijediti, i onda je na kraju njemu zapelo oko kandidature. Ne može se kandidovati u svojoj stranci. Još su pregovori u toku u smislu podrške drugih opozicionih stranaka meni, Ja se nadam da ću dobiti podršku stranaka, osim PDP-a, jer je evidentno da će na kraju kandidovati Stanivuikovića. Očekujem podršku SDS-a u Banjaluci, očekujem i podršku Liste za pravdu i red, predsjednika Pokreta 'Banja Luka zove' Saše Lazića i svih drugih organizacija i poejdinaca koji nisu dijelom političkih stranaka, ali imaju uticaja u društvu", poručila je Trivić, kazavši da snažno vjeruje u pobjedu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()